BladeNET.hu
Online seed server bérlés
HomeGyik

 

PayPal

Miért válasszak PayPal -os fizetést?
Mert a PayPal fizetés egyszerű és gyors! Fizetés 2 lépésben:

1. Kérlek előszőr rendeld meg valamely csomagunkat az "Online Rendelés" menüpont alatt.
2. Térj vissza erre az oldalra, válaszd ki a megrendelt csomagodat majd írd bele a rendeléskor megadott felhasználónevedet és ezt követően kattints a "Buy Now" gombra!
(az automatikus paypal fizetés jelenleg nem elérhető)

Tájékoztatás: Ha paypalon szeretnél fizetni érdeklődj előtte valamelyik elérhetőségünkön.

Mi is az a Paypal?
A PayPal elektronikus számlát vezet ügyfelei részére, melyet azok hitelkártyás fizetéssel, banki átutalással vagy inkasszómegbízással tölthetnek fel lakossági vagy céges bankszámlájukról. Internetes vásárlások során nem kell bizalmas hitelkártya- vagy számlaadatokat megadni ill. továbbítani, hanem a PayPal felhasználói név valamint a jelszó megadása elegendő a fizetés lebonyolításához.

Hogyan tudok saját PayPal számlát nyitni?
Azoknak akik szeretnének paypal számlát nyitni de nem tudják hogyan kell javaslom ezt a kis leírást: http://jocoportal.echt.hu/zamla

Muszáj PayPal számlával rendelkeznem?

Nem, nem muszáj. Fizethetsz a paypalon keresztül bankkártyával vagy hitelkártyával anélkül, hogy rendelkeznél paypal hozzáféréssel. Ez esetben válaszd a a paypal oldalon a "Use your credit or debit card to pay" szöveg alatt található "Continue" gombot.

Kinek ajánljuk ezt a fizetési formát?
Bármely ügyfelünknek ajánlani tudjuk ezt a formát mivel könnyedén és gyorsan végrehajtható a tranzakció, de elsősorban azoknak nyújt hatalmas segítséget akik külföldről szeretnének fizetni.

Hogyan tudok a bladenet.hu -n PayPal-al fizetni?
Először az "Online Rendelés" alatt jelzed nekünk, hogy szeretnél seed servert bérelni, megadod az adataidat kiválasztod a fizetési formát ami jelen esetben a PayPal lesz, majd feladod a rendelést amit a rendszerünk automatikusan eltárol. Ezután jöhet a PayPal-os fizetési lehetőség, amit ezen az oldalon találsz, kiválasztva a kívánt csomagot majd "Buy Now".

Honnan tudjuk, hogy kitől jött az elektronikus utalás?
Az azonosítás segítségének érdekében kérünk mindenkit arra, hogy a leírás (Description) menübe írja bele rendeléskor megadott felhasználói nevét így fogjuk tudni beazonosítani a pénz küldőjét.